Logo School in beeld

oNS aanbod

Elke situatie vraagt om maatwerk

Elke situatie is anders en elke school heeft een eigen verhaal. Dat unieke verhaal zetten wij centraal in onze aanpak. In ons kennismakingsgesprek bespreken we altijd de concrete mogelijkheden. Je kunt met diverse vraagstukken bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor de werving van leerlingen, leerkrachten of om de profilering van de school een positieve boost te geven.

Schoolprofilering

Werven personeel

Werven leerlingen

Werven van leerlingen

Online zichtbaar zijn

Ouders en leerlingen oriënteren zich steeds meer online bij de keuze van een nieuwe school. Met een video heb je een krachtig communicatiemiddel in handen. Je kunt ouders (en leerlingen) al thuis kennis laten maken met de school. Wij zorgen voor een video die goed past bij de school en zorgen er ook voor dat mensen uit de doelgroep daadwerkelijk de video zien.

Werven van PERSONEel

Een aanpak met meetbaar resultaat

Het vinden van het juiste personeel is een grote uitdaging. Video kan een goede methode zijn om potentiële collega’s kennis te laten maken met jouw school of jouw schoolbestuur. Je kunt het verschil maken ten opzichte van andere scholen door de juiste manier van verspreiding. Wij zorgen voor een gerichte aanpak en maken resultaten meetbaar.

Profilering van de school

Laat zien waar de school voor staat

Wij zorgen ervoor dat jouw school op de kaart wordt gezet en zichtbaar is voor de juiste mensen. We maken samen een profileringsplan om de profilering een echte boost te geven. Ben je bestuurder van meerdere scholen? Ook daar hebben we ervaring mee. We zorgen ervoor dat er een overkoepelende communicatiestijl ontstaat, maar behouden de kracht van elke individuele school.