Logo School in beeld

ONLINE HR CAMPAGNES

OPSPOOR

OPSPOOR - Personeelswerving

OPSPOOR, Stichting voor openbaar onderwijs in de regio Waterland & Oostzaan biedt basisonderwijs, speciaal basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs in zes gemeenten.

Met het oog op de toekomst is arbeidsmarktcommunicatie is een zeer belangrijk speerpunt voor OPSPOOR. Elk jaar wordt er een strategie ontwikkeld, passend bij de kernwaarden en bij de visie rondom ‘TOEKOMSTMAKERS’. OPSPOOR en School in Beeld werken al enkele jaren succesvol samen.

School in Beeld vergroot de online zichtbaarheid en werkt aan diverse online campagnes op bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn en Google. Dat doen we op zowel bestuurs- als schoolniveau. Samen met OPSPOOR werken we aan één helder doel, het profileren van OPSPOOR als aantrekkelijke werkgever. Wij zorgen ervoor dat de video’s, die gebruikt worden in deze online campagnes, op een positieve wijze opvallen en het verschil maken in een uitdagende arbeidsmarkt. En dat doen we succesvol!

Video’s op schoolniveau

Voor iedere school van OPSPOOR is een korte video gerealiseerd. In slechts 30 seconden geven we potentieel geïnteresseerden een helder beeld van de unieke kenmerken van de school.