Logo School in beeld

Wervingscampagne leeRLINGEN

Loep Schiedam

Loep Schiedam

Dagelijks gebeuren er prachtige dingen op obs Loep in Schiedam. De school vergroot letterlijk en figuurlijk jouw wereld. Er was alleen één probleem, dit was nog niet bekend bij de wijk.

Om de profilering te versterken, de online zichtbaarheid van Loep te vergroten en daarmee nieuwe leerlingen aan te trekken zijn wij in nauwe samenwerking met LOU communicatie strategisch en planmatig te werk gegaan.

Allereerst is het oorspronkelijke schoolmotto: ‘Loep ontdek de wereld’, aangescherpt naar ‘Loep, vergroot je wereld’. Met een loep – letterlijk toegepast als stijlelement – hebben we vervolgens een aansprekende promotievideo gemaakt. In deze video – van ongeveer een minuut – ligt de focus op het overbrengen van de belangrijkste kenmerken en het gevoel dat past bij de school. Het resultaat is een krachtige sfeerimpressie. Uitstekend voor werving.

Resultaat

Om daarnaast actief te werken aan de zichtbaarheid van de school zijn er vanuit de promotievideo verschillende korte fragmenten gemaakt die in het kader van leerlingenwerving geadverteerd zijn ingezet op Facebook en Instagram, in de wijk waar de school staat.

Het leerlingaantal van Loep groeit!