Logo School in beeld

Directiewerving

De Zwaluw

De zoektocht van De Zwaluw

Amstelwijs, een stichting voor openbaar basisonderwijs met elf scholen verspreid over Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, en Nes aan de Amstel, zocht een nieuwe directeur voor basisschool De Zwaluw. Raad eens wie hen geholpen bij deze zoektocht? Juist, School in Beeld!

Wij werven met een duidelijke visie, we willen opvallen en daardoor de juiste kandidaat vinden. In een aansprekend wervingsconcept transformeren we de zoektocht naar een nieuwe directeur tot een boek dat perfect aansluit bij het unieke karakter van de school. Enthousiaste leerlingen en leerkrachten zijn de vertellers, waardoor het verhaal van de school echt tot leven komt.

Resultaat

Om de perfecte match te vinden was het voor ons belangrijk om mensen met een interessant profiel naar de vacaturepagina te leiden. We hebben een gerichte LinkedIn-campagne opgezet met korte varianten van de video.

Vele reacties volgden en de Zwaluw? Die heeft, binnen korte tijd, de juiste directeur kunnen aanstellen. Om deze nieuwe directeur voor te stellen aan alle stakeholders, is er vervolgens een voorstelvideo gecreëerd met leerlingen als interviewers.